´╗┐

Agenda

De voorlopige versie van de Kalender 2020/2021activiteitenkalender voor het komende seizoen is beschikbaar. Het kan zijn dat er nog enkele wijzigingen plaatsvinden. De "definitieve" versie wordt medio september bij de kerkbode verspreid. De online kalender hieronder is ook bijgewerkt.

Koppeling online kalender

https://www.hhgsintmaartensdijk.nl/kalender.icsKoppel de kalender aan uw elektronische agenda

  • In uw telefoon/tablet: scan of klik op de QR code
  • In uw google kalender: druk op de knop "+Google Calendar" rechts onderaan de kalender.
  • In uw standaard PC kalender toepassing zoals Outlook: klik op de QR code.
    • Als dat niet werkt: voeg de internet agenda handmatig toe: https://www.hhgsintmaartensdijk.nl/kalender.ics (of zie aanwijzingen onderaan deze pagina).

Wijzigingen

Wijzigingen graag doorgeven. Wijzigingen in het gebruik van gebouw Calvijn graag afstemmen met de beheerder. Ook als een geplande activiteit in gebouw Calvijn vervalt (zie contactinformatie).

Om deze kalender te zien in uw eigen Google kalender, druk op de google agenda knop hier vlak boven.

Om deze agenda te zien in uw MS Outlook kalender zodanig dat u ook de wijzigingen binnenkrijgt, kies 'Agenda openen' en dan 'Van Internet' en vul dan onderstaand adres in:
https://www.google.com/calendar/ical/ghhpbi1b4imml0aq4movfm957s%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Om deze agenda te zien in de agenda van uw tablet of telefoon, voeg bovenstaand adres in als internet agenda of als 'agenda abonnement'.
Voorbeeld voor apple tablets/telefoons: Kies de 'instellingen' app ; kies E-mail, contacten, agenda's ; kies Nieuwe account ; kies Anders ; kies Voeg agenda-abonnement toe ; vul de Server in: https://www.google.com/calendar/ical/ghhpbi1b4imml0aq4movfm957s%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

U bevindt zich hier: Home Actueel Agenda

Voor het correct functioneren van deze website worden cookies gebruikt.